Изложение „Светът на мебелите“ 2018

И тази година взехме участие на изложението „Светът на мебелите“ 2018 в гр. София. Представихме нови офис мебели, които оставиха много добри впечатления и предстои да бъдат разработени за следващия ни каталог.

Благодарим на всички, които ни посетиха!

За тези които не успяха, представяме нашите нови попълнения:

Изработена е по индивидуален проект на дизайнера инж. Митко Гатев. Съчетание от естествени материали –  фурнир, МДФ и метал.  Изключително здрава и същевременно лека конструкция на бюрото. Удобен и  функционален помощен шкаф с 2 чекмеджета плавно затваряне, плъзгаща врата и вграден контакт.  Към серията има открита етажерка с LED осветление, шкаф-гардероб, нисък шкаф с 2 големи чекмеджета и етажерки, диван и ниска овална маса. Красив акцент са зарязаните дръжки с подложка от фурнир. Всички механизми са на фирма „Hettich“.

 

Бюро и шкафове, изработени от ПДЧ и метал. Основни цветове – бяло и кашмир, цветни акценти са гърбовете на шкафовете и тапицираната преграда на бюрото. Характерни за серията са кабеловода под работния плот, както удобните метални дръжки на чекмеджетата. За уют, добавихме възглавничка за сядане на ниския шкаф.

 

Представихме лекционната ни маса „Степ“ с нова визия и възможности. Изработена на голям размер, с цял плот 3100/1300 мм, но със същата елегантна и фина метална конструкция от профил 40х10 мм.  Работен плот 14 мм с HPL покритие.  Подходяща за 14 човека. Изключително лека и същевременно много здрава.  Удобна за транспортиране, лесна за монтаж и демонтаж.

 

Представихме нов вид конферентна маса с форма на трапец, изработена от ПДЧ и метал. С пропорционални размери, позволяващи подреждането на няколко маси в различни форми. Подобрихме и внесохме свеж акцент в нашата закачалка „Лидер“.