Серия „Солид“

Модерният офис е най-важната част от корпоративната идентичност на една фирма. Той трябва да внушава стабилност и да накара клиентите да се чувстват на правилното място. Разбира се, че и качеството на обслужване е основен принцип, но визията на офиса не трябва да бъде на втори план.

Серия луксозни офис мебели „СОЛИД“ изпъкват с характерния 50 мм контур на плоскостта с клетъчен пълнеж, който в съчетание със стъклените елементи, придава усещане едновременно за масивност и лекота.

Офис мебелите от серия  „СОЛИД” се изработва от ПДЧ с меламиново покритие. Носещата конструкция на бюрото, „П”-образните страници на шкафовете, заседателната и холна маса се изработват от ПДЧ с клетъчен пълнеж 50 мм .Всички видими части са кантирани с 2 мм кант. Корпусите на шкафовете, контейнерите и вратите се изработват от ПДЧ 18 мм . Стъклените плотове на бюрото, заседателната и холната маса са от 10 мм прозрачно стъкло, закалено и залепено към алуминиеви фланци. Стъклените рафтове на шкафа и гардероба са от 6 мм прозрачно стъкло. Осемте вратички на шкафовете се затварят и отварят чрез пуш бутони. Вграденият в бюрото контейнер с четирите чекмеджета е с централно заключване.

Серията включва:

- Директорско бюро ъглово с помощен плот и контейнер
- Заседателна маса
- Ниска маса
- Офис шкаф с 8 врати
- Офис шкаф с 8 врати и стъклени етажерки
- Офис гардероб двукрилен със стъклени етажерки

Техническа спецификация