Серия i-офис

Модерните офис концепции дават възможности за гъвкави работни процеси, създавайки индивидуално пространство и атмосфера, стимулираща и мотивираща служителите да бъдат по-продуктивни. В офиса, както ефективната работа и знанията, така и комуникацията лице в лице играят важна роля. По този начин, дизайна на офиса и неговото обзавеждане, стават инструменти за управление и са ключов фактор за успеха на фирмата.

Мебелите от офис серия i - офис ви предлагат отлична възможност сами да изберете и подредите вашето офис пространство. В подкрепа на това ви предлагаме избор между 5 дизайна на крака за бюрата, широка гама от функционални и синхронно допълващи бюрата шкафове, както и самостоятелни модули и аксесоари.

Бюрата са изключително здрави, надежни и с модерна визия. Металните крака се изработват от профил 40 х 40 с регулируеми крачета.  Под работния плот има метална греда, която гарантира здравината на бюрата. Работните плотове и шкафовата част се изработват от ПДЧ 18 мм в няколко цветови комбинации.

Гъвкавост, стил, здравина и подчертана индивидуалност - това са само част от ползите, които ще получите с мебелите от офис серия i-офис.

Серията включва:

- бюра самостоятелни;
- бюра самостоятелни към шкафове;
- бюра обединени за две работни места;
- бюра обединени за две работни места към шкафове;
- бюра обединени за четири работни места;
- помощни шкафове към бюра;
- помощни сектори с чекмеджета и рафтове;
- контейнери с чекмеджета, със и без заключване;
- стенна етажерка;
- декоративно пано;
- аксесоари, като стойка за компютър, кабелоотвод, секретна ключалка и др.

Самостоятелни бюра

Самостоятелните бюра от серия i-офис са практични, удобни и с интересен дизайн. Предлагаме ги в няколко размера, възможен е избор на различни цветове работен плот и няколко вида крака за бюрото, съобразно предпочитанията.

Бюрата може да комбинирате с различни аксесоари и допълнителни модули - челен панел, стойка за компютър, контейнер с чекмеджета, шкафове и др.

Схема

Самостоятелни бюра към шкафове

Самостоятелните бюра от серия i-офис предлагаме и във вариант към помощен шкаф. В този случай бюрото се изработва с един крак, а от другата страна се монтира върху избрания шкаф. По този начин се спестява пространство, средства и се създава по-голямо удобство за работа на служителя.

Предлагаме различни модели помощни шкафове, няколко модела крака за бюрото и разнообразие от цветове за работния плот. Така всеки може да създаде свое индивудуално и функционално място за работа.

Схема

Обединени бюра за 2 работни места

Идеалното решение за двама служители в един офис. Бюрата обединени за 2 работни места са удобни, спестяват място и средства, предразполагат комуникация лице в лице и по-ефективна работа. При нужда може да се постави преграда между бюрата

Бюрата за две работни места се предлагат в няколко модела и в различни цветове.

Схема

Обединени бюра за 2 работни места към шкафове

Изключително практично решение.

Бюрата обединени за двама души, монтирани към шкафове, оптимизират пространството в офиса и създават удобство за работещите.

Възможни са различни комбинации между бюрата и шкафовете, съобразно предпочитанията и характера на работа.

Схема

Обединени бюра за 4 работни места

Ако трябва да обзавеждате офис с няколко работни места, това е много добро и функционално решение.

Бюрото обединено за четири работни места, комбинирано с подходящи шкафове и офис аксесоари, с лекота ще създаде идеалната работна среда за един колектив.

Всеки служител може да обособи свой кът за работа и едновременно с това, лесно да комуникира с останалите.

Схема

Аксесоари