Изложение „Светът на мебелите“ 2019

Търсенето към момента и съвременните тенденции в дизайна ни вдъхновиха за участието ни на изложението „Светът на мебелите“ 2019.
Представихме нови офис мебели – изключително функционални, с уникален дизайн и свежи акценти.

Мениджърска офис серия с функционален и модерен дизайн по проект на инж. Митко Гатев. Комбинация от ПДЧ в контрастни цветове и метал. Характерно за бюрото е металният челен панел с мрежа, както и вградената музикална система под работния плот. Към серията разработихме модулна етажерка с подвижни цветни кубчета, вратички с пуш отваряне и метална плъзгаща врата с мрежа.

 

Изключително актуални към момента бюра с шумоизолиращи, тапицирани прегради. Подходящи за отворени офиси, тип кол център. Представихме ги с допълнителни модули за удобство при работа – вертикален контейнер, чекмедже, стойка за компютър и кабелоотводи. Нещо ново и интересно е надстройката с осветление, която създава още по-приятна атмосфера.

 

Нашето стандартно бюро „Степ“ с челен панел и контейнер с 3 метални чекмеджета.

 

Заседателна маса с дължина 4 метра. Плот от ПДЧ и метална конструкция, праховобоядисана. В работния плот са вградени два контакта. Кабелите са скрити с гръбнаковидни кабелоотводи.

 

Представихме наскоро разработената закачалка „Сплит“, както и новото ни попълнение – закачалка „Хенгър“. Ново, интересно решение за стояща закачалка с огледало, осветление, поставка за чанти и два варианта за закачане на дрехите. Подходяща, както за офис, така и за дома.