Лекционни маси

Лекционни маси "Степ"

Лекционна маса "Степ" впечатлява с изчистената си линия и уникален дизайн. Подходяща за офис помещения, конферентни и учебни зали.

Работният плот се изработва от ПДЧ 18 мм, кантиран с 2 мм кант. Краката са от метален профил 40 х 10, прахово боядисани в бяло, сиво или черно. Оригиналният им дизайн придава на масата лекота и ефирност. Същевременно е изключително здрава, стабилна и функционална. Масите могат да се подредят в различни комбинации, съобразно потребностите и помещението.

Лекционна маса "Степ" е разглобяема, лесна за монтаж и демонтаж. Изключителна удобна за транспортиране с компактните си размери. В разглобен вид се побира в един кашон с размери 1400/720/50 мм.

Допълнителна опция е поставянето на челен панел.

Лекционни маси "Фреско"

Лекционна маса "Фреско" е изключително здрава, надеждна и функционална.
Конструкцията й е изработена изцяло от метал. Състои се от метални крака профил 40х40мм и метална рамка 40х20мм под плота от ПДЧ 18мм. Плотът е кантиран с кант 2мм. Масата е удобна за бърз и лесен монтаж и демонтаж. Добре пакетирана, разглобяема, удобна за транспорт.

Лекционни маси "Фреско" са изработени със съвременна линия с много добри пропорции. Дебелината на рамката с плота е равна на тази на краката - 40мм. А кратните на две размери на плота (1200/600мм) позволяват масите да се композират по няколко начина, така че да изпълняват различни предназначения.

Лекционни маси "Саксо"

Конферентна маса "САКСО" може да се използва както за учебни, така и за лекционни зали. Удобна е и лека, с възможност за стефиране на масите, което създава удобство при съхранение и преместване. От двете страни има закачалки за чанти.

Изработва се със здрава метална конструкция, прахово боядисана. Работен плот от ПДЧ 18мм с кант 2мм.

Лекционни маси "Акрол"

Маса „Акрол” се състои от здрава метална конструкция, работен плот и челен панел от ПДЧ 18мм с меламиново покритие.

Краката са изработени от метален профил 40х20 мм. Те се свързват с метален напречник от тръба ф25 мм. Металът може да бъде боядисан с прахово покритие в цвят сиво, черно или бяло.

Така изработени, лекционните маси "Акрол" са много здрави, надеждни и практични. „П”-образният крак създава удобство при подреждането на масите една до друга. Възможно е поставянето на повече столове, без кракът на масата да пречи на седящия. Лесно могат да се подредят в различни комбинации, според нуждите и размера на помещението.

Предимство е, че могат да се стефират, което създава удобство при съхранение и преместване.


ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ