Изложение ЕКСПО МЕБЕЛ 2022, гр. София

В началото на месец април 2022 г. в Интер Експо Център, гр. София се състоя специализираното изложение Експомебел. Имахме удоволствието да бъдем един от участниците и да представим последната ни серия от бюра и стелажи „Ариа“. Серията включва няколко вида бюра, шкафове и стелажна система с възможности за приложение, както в офиса, така и в дома.

Представихме бюрото в комбинация със стелажна композиция от модулна система „Ариа“. Класически дървесен декор с актуални цветни акценти.

Показахме единично бюро и бюро с две работни места и тапицирана преграда. Бюрата са с кутия за кабели. Към тях предлагаме висок подвижен контейнер за удобство при работа. Голям интерес имаше от посетителите към високия шкаф-гардероб: предвиден да прегради едно работно помещение, подвижен, шумоизолиращ, шкаф и гардероб едновременно.

Представихме я с дължина 3 метра. Изработена с плот от шперплат с HPL със суперматова структура, устойчива на надраскване и неоставяща следи от пръсти при докосване. Отдолу е с кутия за кабели, изработена от фурнирован МДФ. Изключително здрава конферентна  маса с интересен дизайн на металните крака.

Показахме стелажната система „Ариа“ с добавен работен плот. Подходящ вариант за работещите вкъщи. Възможни са най-различни комбинации от шкафове и рафтове на различни нива, в зависимост от желанията и помещението.