Серия „Везел“

В една компания визията на офис мебелите и престижа са в пряка връзка. Интериорното оформление на един офис трябва да внушава стабилен престиж и идентичност на организацията.

Серия луксозни офис мебели „ВЕЗЕЛ“ веднага „грабва“ вниманието с отражението на полираните МДФ фронтове, стилното цветово преплитане и линейните пресичащи се контури. Функционалността и естетиката на изделията ще удовлетворят и най-взискателните клиенти.

Мебелите от тази серия се изработват от ПДЧ с меламиново покритие и МДФ. Работните плотове на бюрото и заседателната маса са с дебелина 36 мм, а всички видими части са кантирани с 2 мм кант.

Вградената декорация в крака на заседателната маса, апликациите на бюрото , гардеробите и шкафовете, вратичките и чекмеджетата на помощния шкаф са от МДФ гланц. Преминаването на кабелите се осъществява лесно през оставения просвет между челото на бюрото и в средата на плота на заседателната маса. Използваният обков е на фирма Hettich - механизъм за плъзгаща врата, панти и водачи с плавно затваряне.

Серията включва:

- директорско бюро
- помощен шкаф с врата, 3 чекмеджета и открита част
- заседателна маса
- офис шкаф открит с рафтове
- офис шкаф с 1 врата и открита част
- офис шкаф с 2 врати и открита част
- офис шкаф с 2 врати
- офис шкаф-гардероб с 2 врати
- офис шкаф с плъзгаща врата
- офис шкаф-гардероб с плъзгаща врата

Техническа спецификация