Серия Компакт

Офис серия „КОМПАКТ” предлага минимизирано и функционално работно място, било то единично, двойно, тройно или четворно. Въпреки компактните си размери не се губи ергономията и полезната площ на всички необходими аксесоари за един офис.

Дизайнът и атрактивните цени на готовите решения са “приятното” допълнение, което бихте искали да видите, когато търсите този клас офисни решения.

Мебелите от офис серия “Компакт” се изработват от ПДЧ с меламиново покритие. Всички видими части са кантирани с кант 2 мм. Работните плотове на бюрата са с дебелина 18 мм. Централният метален крак на бюрата с две, три и четири работни места, представлява тръба ф60, прахово боядисана в бял цвят. Контейнерите са без секретна ключалка.

Серията включва:

- бюро самостоятелно
- бюро с 2 работни места и посетителски сектор
- бюро с 3 работни места
- бюро с 4 работни места

Бюро самостоятелно "Компакт"

Самостоятелното бюро от серия "Компакт" е едновременно семпло и интересно решение, което предлагаме в комбинация от два цвята и в няколко различни размера.

Бюро с 2 работни места и посетителски сектор "Компакт"

Практично и оригинално бюро, предназначено за 2 работни места с удобно място за посетители. Бюрото е проектирано, така че да създава удобство при работа между служители и клиенти, оптимизирайки пространството в офиса.

Всеки служител има на разположение две шкафчета за принадлежности - един шкаф с врата и един открит с чекмедже (подходящ и за стационарен компютър).

Техническа спецификация