Серия „Лоял“

Офис обзавеждането е от съществено значение за гладкото и ефективно функциониране на една фирма. Това прави един офис по-приятен, удобен и атрактивен. Мебелите създават приятно усещане на посетителите, като същевременно подобряват имиджа на офиса.

Серия луксозни офис мебели „ЛОЯЛ“ е практична, функционална и подчертаваща имиджа мениджърска концепция. С изчистения си контур, акценти от цветно стъкло, алуминий и масивни елементи от ПДЧ, тя ще се впише във Вашия офис и ще подчертае индивидуалността Ви.

Офис мебелите от серия „ЛОЯЛ” се изработват от ПДЧ с меламиново покритие. Декоративният панел, краката на бюрото, заседателната и ниската маса са с дебелина 96 мм със залепени към тях ивици стъкло - черен лакобел. Горното стъкло на шкафовата част, ивиците по бюрото, заседателната и ниска маса, е обемно оцветено, сиво стъкло 10 мм. Всички видими части са кантирани с 2 мм кант. В шкафовете има поставени амортисьори за омекотяване на удара при затваряне на вратите. Контейнерът е с централно заключване.

Серията включва:

- Директорско бюро с комбиниран плот
- Помощен сектор
- Заседателна маса с комбиниран плот
- Маса ниска
- Офис шкаф с 3 врати
- Офис шкаф вертикален с 1 врата за стена
- Офис шкаф с 4 врати и открит рафт
- контейнер с 3 чекмеджета и централно заключване
- Офис гардероб двукрилен
- Декоративен панел

Техническа спецификация